Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις Ιουλίου-Αυγούστου 2015 στο Βελημάχι…

AΦIΣΣA 33X48 πανηγύρι 2015

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε και σας περιμένουμε όλους στις παρακάτω δραστηριότητες στο χωριό μας:

1) διοργανώνουμε το παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 25η Ιουλίου, με φαγητό, χορό και μουσική από νταούλια και πίπιζες. Σας περιμένουμε όλους στο χωριό, για να διασκεδάσουμε μαζί και να ξεφύγουμε λίγο από τις δύσκολες μέρες που περνάμε!

Σχεδιάζουμε να υπάρχει πούλμαν για να μπορούν να έρθουν οι Βελημαχίτες-τίσες και να τιμήσουμε τη μεγάλη γιορτή του Σύλλογου μας. (Ειδοποιείστε μας για θέσεις με αναχώρηση από Σάββατο πρωϊ 9:00 από πλ. Ομονοίας και επιστροφή την Κυριακή μετά το απόγευμα. Τηλέφωνα στο σύλλογο: 6972222680, 6985991735).

Ανήμερα της γιορτής, την Κυριακή, θα έχουμε αρτοκλασία στην ενορία μας, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα επισκεφθούμε το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, προς το Καρδαρίτσι.

2) Ακόμα προγραμματίζουμε τη «γιορτή Σαρδέλας» και το «διαγωνισμό καλύτερου Μουστακιού Γορτυνίας», την Κυριακή 9η Αυγούστου 2015, στο αθλητικό κέντρο Βελημαχίου και σας περιμένουμε μαζί με όλους τους Γορτύνιους της ευρύτερης περιοχής στην ξεχωριστή αυτή συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας .

3) Στη συνέχεια θα εορτάσουμε την εορτή της Παναγίας μας το 15Αύγουστο, που γιορτάζει η ενορία μας Κοίμησης της Θεοτόκου, με αρτοκλασία και κεράσματα από το Σύλλογό μας στην πλατεία.

4) Η περσυνή νικήτρια ομάδα μπάσκετ του Βελημαχίου θα έχει την ευκαιρία να διεδικήσει τον τίτλο της και να διεξαχθεί ο τελικός του αγωνίσματος στο Αθλητικό Κέντρο Βελημαχίου, αν πάμε τελικό την 16η Αυγούστου, οπότε μετά το τέλος του τελικού προγραμματίζουμε εκδήλωση γιορτής μετά μουσικής με Dj στο χώρο του μπάσκετ! Ας τα καταφέρουμε και πάλι, θα είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα μας (δηλώνουμε συμμετοχή όσοι παίξουν στα μέλη του ΔΣ για τις προπονήσεις!)

5) Επίσης, αναμένουμε να φροντίσουμε και να λειτουργήσουν τα ξωκλήσια του χωριού μας, η Αγ. Μαρίνα 17 Ιουλίου, ο Προφ. Ηλίας, η Αγ. Βαρβάρα, ο Αγ. Ανδρέας και στα 9μερα της Παναγίας στο Σταυρό, με αρτοκλασία και δροσιστικό κέρασμα,ενώ ετοιμάζεται ως δωρεά η περίφραξη του αυλικού χώρου στην Παναγιά.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι στο χωριό μας!  Από το ΔΣ του Συλλόγου.