Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο χορός του Συλλόγου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο χορός του Συλλόγου μας στη μουσική σκηνή “Γραμμές”, την Κυριακή 26/1/2014.

Από τις 1:00 το μεσημέρι ερχόντουσαν οι Βελημαχίτες με πολλούς φίλους και σε λίγη ώρα κατέκλυσαν το κέντρο. Επίσης μεγάλη και αξιέπαινη η συμμετοχή των νέων με τις παρέες τους, παρά τις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Ευχαριστούμε όλους όσους κατάφεραν να έρθουν στην όμορφη αυτή εκδήλωση. Πάνω από 250 άτομα με τάξη και πολιτισμένα, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τις ευλογίες του συμπατριώτη μας πατήρ Λεωνίδα Θωμά.

Χορος_2014_2

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου Νικ.Χριστόπουλου, με αναφορά στο έργο του ΔΣ, στις συχνές συνεδριάσεις του ΔΣ και τις πολλές προσπάθειες που κάνουμε για να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις, όπως το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, τη γιορτή της σαρδέλας, την ωραία εκδρομή στην Ι.Μονή Βαρνάκοβας. Παρουσιάστηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ, ο Αντιπρ/δος Κ.Σταθόπουλος, ο Γ.Γραμ. Κων.Θωμάς, ο Ταμίας Σταθ.Ξουρής και τα μέλη Χρ. Ντόκας, Χρ.Δασκαλόπουλος, Γεωργ.Κανελλόπουλος, Γ.Χριστόπουλος και ο χαιρετισμός του Θεοδ.Τζιραλή από το χωριό.

Η επιλογή του κέντρου “Γραμμές” με τους δύο καλύτερους καλλιτέχνες, το συμπατριώτη μας Μπάμπη Τσέρτο και την ανεπανάληπτη Γλυκερία, είχε απόλυτη επιτυχία! Όλοι τραγούδησαν μαζί τους, τους χειροκρότησαν πολλές φορές και χόρεψαν μέχρι τις 7 το βράδυ, μένοντας ικανοποιημένοι νέοι και μεγάλοι. Ήταν επιτυχημένος και αξέχαστος ο φετινός χορός!

Τίμησαν το Σύλλογό μας ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ Ιωάννης Γιαννόπουλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους (τον ευχαριστούμε και για την ενίσχυση του 4ου διαγ/σμού μουστακιού το καλοκαίρι), ο Αντιδ/χος κ Ιωάν.Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος Τοπ.Κοινότητας Βελημαχίου κ Θεοδ.Χριστόπουλος, ο πρ.Δήμαρχος Κοντοβαζαίνης κ Ηλίας Αποσκίτης, ο πρ.Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής-Αττικής, κ Βασίλ.Γιαννακόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης συλ. Δήμου Κοντοβαζαίνης και Συλ.Βυδιακιτών κα Ελ.Παπαγιάννη, ο αντιπρ/δος της Ένωσης και πρόεδρος συλ.Ιχθυοπωλών κ Θεοδ.Κακούρης με τη συζυγό του Δήμητρα, οι Πολιτευτές του Ν.Αρκαδίας Γ.Παπαηλίου, Καρβέλας, Τσίρμπας, ο πρόεδρος συλ.Σούδελης-Απόσκιας κ Αγγελής Αγγελόπουλος, συλ.Κοντοβαζαινητών κα Γρηγορία Κακούρη, πρόεδρος συλ.Αγίας Κυριακής Σπάτων-Αττικής, κ Κ.Σοφιανόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας κ Βασίλ.Θωμάς με τη σύζυγό του Ευφροσύνη Θωμά, του συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου και την παρέα τους, ο κ Χρ. Πολίτης πρόεδρος τ.Τεγεατικού Συνδέσμου Αρκαδίας με τη σύζυγό του, ο κ Τάσος Πασπάλας, πρόεδρος Αθλητικού συλ.Γαλατσίου και ίσως ξεχάσαμε κάποιους, τους οποίους όλους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.