Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Κάλεσμα Αρχαιρεσιών Συλλόγου Βελημαχιτών, Κυριακή 14/4 στην αίθουσα ΠΟΕ, Τζώρτζ 9

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Βελημαχιτών σας καλούμε απο το ΔΣ στις Αρχαιρεσίες και την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Κυριακή 14 Απριλίου, 11 πμ, αιθ. ΠΟΕ-Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Τζώρτζ 9, Πλ.Κάνιγγος, 1ος όρ. Μετά τον Διοικ/κό και Οικον/κό απολογισμό θα ψηφίσουμε για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) και την νέα Ελεγκτική Επιτροπή (ΕΕ) κατά τις ώρες 2-4μμ.

 

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε την υποψηφιότητά σας με αίτηση ή με fax 2131352714 έως Τετάρτη 10/4, σύμφωνα με το καταστατικό, όπως ορίζει για τα ταμειακώς εντάξει μέλη με συνδρομή μόνο 5€ ανά έτος (2018-2019).

Επίσης θα πούμε για τις αιτήσεις στο κτηματολόγιο, έχουμε καλέσει τοπογράφο μηχανικό να μας ενημερώσει. Κατά τη διάρκεια των εκλογών (εκτιμούμε 2-3μμ ανάλογα με το χρόνο) θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περ.Ενοτ. Αρκαδίας, για τις «Ιερές οδικές διαδρομές στα μοναστήρια της Αρκαδίας», το είδαμε σε εκδήλωση με την ΠΟΕ στην αιθ.Παρνασσός. Είναι αρκετά ενδιαφέρον και περιγραφικό για τα μέρη μας, αξίζει να το γνωρίσουμε για τις εκδρομές μας.

Ελάτε με τη συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας, ανανεώστε το ΔΣ με την υποψηφιότητά σας. Οι στόχοι που μας ενώνουν είναι η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ μας, το ενδιαφέρον και η αγάπη για το χωριό μας. Θα προσφέρουμε καφέ, γλυκά, κεράσματα!