Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Κάλεσμα στην κοπή πίτας 2015 και τις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο προγραμματίζει και σας καλεί στην εκδήλωση κοπής πίτας 2015 του συλλόγου την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, στις 11 το πρωϊ στην αίθουσα της Πανακαρδικής Ομοσπονδίας, Τζώρτζ 9 στην πλ.Κάνιγγος (1ος όροφος) για να ανταμώσουμε μετά την είσοδο του νέου χρόνου. Θα έχουμε επίσης κεράσματα, καφέ, γλυκά και επίσης προβολή-παρουσίαση της ιστοσελίδας του συλλόγου μας, την οποία ετοιμάσαμε με νέα για το χωριό μας, για τις εκδηλώσεις και την επικοινωνία μεταξύ μας!

Εκτός από τα παραπάνω θα έχουμε Γενική Συνέλευση εκλογοαπολογιστική και θα διενεργηθούν Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αυτών που θα απαρτίζουν το ΔΣ του συλλόγου για την επόμενη διετία. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή όλων μας, γιατί ο σύλλογος εκπροσωπεί όλους μας και πάντα προσπαθεί να φροντίζει για την ανάπτυξη των μεταξύ μας σχέσεων και για έργα ανάπλασης και βοήθειας αυτών που κατοικούν στο χωριό μας.

Με πνεύμα συνεργασίας και συμμετοχής όποιες και όποιοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο 9-μελές διοικητικό συμβούλιο ή την 3-μελή ελεγκτική επιτροπή, παρακαλούνται να μας το γνωρίσουν έως την Τρίτη 17/3/2015 (με fax: 2102024694 ή 2130350458 ή να φέρουν αίτηση: Ταυγέτου 65, Πατήσια ΤΚ 112 55), ώστε να είμαστε σύμφωνοι με το καταστατικό του συλλόγου (αιτήσεις 5 ημέρες πρίν την διενέργεια των αρχαιρεσιών και ταμειακώς εντάξει-που θα το ρυθμίσετε την Κυριακή που θα βρεθούμε).

Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας να αγκαλιάσετε τις προσπάθειες που κάνουμε στο σύλλογο του χωριού μας και να ενημερώσετε και άλλα μέλη μας ή φίλους σας που δεν γνωρίζουν να έρθουν κι΄αυτοί στις εκδηλώσεις μας