Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Σάββατο 27 Ιουλίου το πανηγύρι Αγίας Παρασκευής στο Βελημάχι Γορτυνίας

Αγαπητοί συμπατριώτες σας καλούμε στο πανηγύρι για την εορτή της Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 27 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού μας, όπου πάντα ξεχωρίζει με την παραδοσιακή μουσική του, το κέφι, τη συμμετοχή και τη χαρά των συμπατριωτών μας.

Οι Νίκος Πολυζωγόπουλος, Βαγγέλης Λιόντος, Κώστας Χρυσανθακόπουλος κ άλλοι μουσικοί θα μας χαρίσουν μια πλούσια βραδιά με τραγούδι και χορό, όπως παλιά!

Θα είμαστε το απόγευμα 7:30μμ ανήμερα της εορτής στον εσπερινό στον Ι. Ναό Κοίμησης Θεοτόκου με την περιφορά της εικόνας. Θα γίνει επίσης η Παράκληση της “Παναγίας Νοτενών εκ Βελημαχίου” το Σάββατο 27/7 στις 7μμ, όπως πέρυσι που ήρθε η εικόνα για πρώτη φορά στην ενορία μας.

Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε με το πούλμαν στο χωριό το Σαβ/Κο 27-28/7, για κρατήσεις θέσεων τηλ: 2294047279, 6972222680. Σάββατο πρωί 7:0 αναχώρηση απο την Ομόνοια και Κυριακή απόγευμα επιστροφή. Ευχαριστούμε κ πάλι για την σπουδαία πρωτοβουλία τον Επίτιμο Προέδρο Βασ.Θωμά που ενεργεί για το πούλμαν, κάτι που εξυπηρετεί πάρα πολύ ως έκτακτη συγκοινωνία όσους θέλουν να πάνε στο χωριό.

Φέτος διοργανώνουμε το “διαγωνισμό παραδοσιακών γλυκών του τόπου μας”, απο τις γυναίκες της περιοχής μας και τις καλούμε να συμμετέχουν φέρνοντας το ταψί τους στη διάρκεια του πανηγυριού. Θα υπάρχει ανεπηρέαστη κριτικά η γευστική επιτροπή του διαγωνισμού, όπου θα δοθούν μετάλλια κ δώρα.

Μπακλαί, καρυδόπιτα, ραβανί, κουραμπιές κ ότι άλλο διαγωνίζονται ευπρόσδεκτα! Στο τέλος θα γευθούμε τα γλυκά που ετοιμάστηκαν!

 

Καλή διασκέδαση, σας περιμένουμε να γλυκαθείτε!